Egészségügy, Pécs

300 millió a rendelőkre Pécsett

Gyermekorvosi rendelőket és védőnői helyiségeket magában foglaló rendelőintézetet alakítottak ki mintegy 300 millió forintból Pécsett, az épületet szerdán vehették használatba az ott dolgozók – tájékoztatta az önkormányzat közleményben az MTI-t.

Webfejlesztés-SEO-Hirdetéskezelés-Online felületek

    Azt írták, hogy a baranyai megyeszékhely Uránváros részében, a Kőrösi Csoma Sándor utcában álló egykori irodaházban mostantól három gyermekorvosi rendelő és tizenegy védőnő elhelyezését biztosító szolgáltató egység működik.
Az előző, kormánypárti városvezetés kezdeményezésére indult,  234 millió forintos európai uniós és hazai pályázati forrást élvező fejlesztésnek köszönhetően az épület teljes egészében megújult és kibővült.
A kivitelező a félezer négyzetméter alapterületű ingatlant akadálymentesítette, kicserélte a külső és a belső nyílászáróit, lifttel szerelte fel, korszerűsítette az elektromos rendszerét, tetőszigeteléssel, árnyékolókkal látta el, és csatlakoztatta a távhőhálózathoz.
A dolgozók jó munkakörülményeihez személyzeti öltöző és mosdó, adminisztratív helyiségek is hozzájárulnak, a páciensek kényelmét parkolóhelyek, kerékpár- és babakocsi-tároló szolgálja.

Pécs

Facebook Comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .